BLOGG

Vad förare säger på World Wide Technology Raceway

Det sa förarna efter det första cuploppet i söndags på World Wide Technology Raceway nära St. Louis.

Joey Logano – Qalib: ”Det kom helt enkelt till vår kännedom. Ledarskapstävling med en av de bästa, Kyle (Busch). Det var väldigt roligt. Passera varandra fram och tillbaka. Jag visste framtiden. Jag gjorde det mot honom; Jag visste att han skulle göra det mot mig. Vi åkte fram och tillbaka dit en eller två gånger på sista varvet. Pennzoil är bra för Mustang. Det är skönt att ha några vinster här den här säsongen, börja samla dessa poäng, slutspelspoäng… Vilken vacker bil. Riktigt snabbt. Jag gjorde ett misstag i klassificeringen och (besättningsledaren Paul Wolfe) satte på två hjul och gjorde ett utmärkt syn. Blaney gjorde ett bra jobb med att trycka ner en, vilket höll mig åtminstone nära och kunde röra mig. Det är ett bra lopp där. “

Kyle Bush – 2:a plats: “Min bil var bättre än utsidan, men det tog några varv att rulla dit. De kalla däcken hjälpte mig inte när jag startade om. Jag tog ut handen genom fönstret och signalerade till Kurt (Bush) att han skulle knuffa mig, och Joey (Logano) var en halv bil bakom mitt fönster och försökte se honom, så handgesten skulle vara irrelevant. Det gjorde jag inte, vilket gjorde Kurt väldigt upprörd. Jag gick själv till 1:a svängen och låg långt efter. När det är en pojke inne så steker man bara pojken utanför så är det över. Jag köpte en crossover, men jag slängde den för långt på (Turn 3). Den träffade alla fyra hjulen. Jag hade helt enkelt inte tillräckligt med grepp för att vara ute ur hörnet, så jag vet inte. “

Kurt Busch – var 3:a: “Jag trodde att det skulle komma en signal när det var dags att lämna, och jag skulle skjuta åt helvete 18 (Kyle Busch). Vi gjorde alla fel anslutning. Vi var tvungna att vinna den. Toyota skulle vara på segersviten och Busch var på segersviten. (Joey) Logano, han gjorde inget smart – vi blev bara inblandade.

Ryan Blaney – 4:a: “Vi hade en väldigt snabb bil”, sa han. Jag hade en stor chans att vinna och jag gjorde precis ett misstag i depån och jag var 17:a och när vi kom tillbaka till loppet med ledningen hade jag inga hjul kvar. Jag är stolt över Dent Wizard-teamet hela dagen. Bilen var väldigt snabb, den fungerade bara inte bra med prestandan vid sista depåstoppet.

Aric Almirola – 5:e plats: “Det har varit en tuff dag för oss. Vi behövde det verkligen. Förra månaden förändrade något. Vi har varit bland topp 10 den senaste och en halv månaden och slutade på 20:e plats eller sämre. Jag är verkligen stolt över dagens insats. Det var en slags felfri dag och han tog sig in i topp fem hela dagen. (Besättningsledare Drew Blickensderfer) och killarna i laget gjorde ett bra jobb. Vi är väldigt nära att få vad dessa barn behöver för att utmana för ledarskap. “

Eric Cons – var 7:a: ”Det kom helt enkelt till vår kännedom. Vi tappade några platser där, startade bara om och blev trångt. Vi kämpade med det under dagen. Det var en bra dag för oss. Vi behövde de första 10 körningarna, och vi gjorde det idag med den 43:e Bommarito Automotive Group Chevy. Det är jag glad för. Självklart vill vi bli lite bättre. Jag tror att det finns några saker vi kan jobba på för att komma dit och vara lite snabbare än de där barnen. Vi kommer att fortsätta, men det var en stabil dag för oss. “

Ross Chastain – 8:a: “Det var bara en fruktansvärd bilresa”, sa han. Det är en sak att göra det en gång, men jag fortsatte bara att köra pojkarna. På den här nivån måste jag vara bättre än honom. “

AJ Allmendinger – 10:e plats: “Jag är bara glad över att vara här. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig utan någon utbildning eller specialitetsval, och bilen behövde repareras. Teamet förbättrade bilen hela dagen. Äntligen behövde vi lite spårposition, men till slut var vi riktigt bra. Jag är stolt över mina ansträngningar från start till mål för att få topp 10 att ha en fantastisk helg (efter att ha vunnit Xfinity-loppet i Portland på lördagen). ”

Austin Cindric – 11:a: “Jag är stolt över medlemmarna i Pit-teamet, vi är verkligen stolta över dem för ett stabilt lopp och deras framsteg. Uppenbarligen, en riktigt stark helg för Penske-laget, bra för nästa seger för Coin (Logano), vi har väldigt starka sidor som ett lag. Jag känner mig väldigt stressad till slut. Vi sänkte luckan, vilket lättade på mycket mottryck och ledde mig vilse. ”

Justin Haley – 14:e: ”Vi var inte bäst hela dagen, men till slut hade vi en bra strategi för att ta en bra poäng. Jag är stolt över alla som har jobbat hårt för att få oss tillbaka till topp 15.”

Austin Dillon – 15:e plats: “Det var svårt idag, men det här №3 Get Bioethanol-teamet gav aldrig upp. Vi startade loppet långt efter vad vi förväntade oss på planen, och sedan gick inte rankingen som förväntat, vilket gjorde dagen svår eftersom banan var beroende av flygplatsen. Vi bara kämpade hela dagen i den smutsiga luften. I slutet av loppet gjorde vi en stor justering för att stärka Chevys ledning, och det hjälpte verkligen. När vi ser tillbaka, om vi hade fixat vår bil tidigare, hade vi kunnat spendera en dag till. Det var fantastiskt att kunna ta med NASCAR till St. Louis, och speciellt att fira 20 Million NASCAR Miles på e15. ”

AUSTIN DILLON – 16:e plats: “Speed ​​​​är i vår 3CHI Chevrolet, och vi kunde göra det idag, särskilt i början av loppet, när vi var före och kämpade om ledarskapet på World Wide Technology Raceway på Gateway. Det var en galen dag för RCR-teamet. Vi lyckades vända på banan och gjorde även ett misstag på pit road, vilket fick NASCAR att tilldela oss en straff. Vi kämpade tillbaka ett varv för att komma till 16:e plats, vilket säger mycket eftersom vi ligger på 30:e plats i vissa delar av loppet. Vi tävlar med de barn som vinner dessa tävlingar varje vecka och det är bara att få ihop allt i hela tävlingen. Vi kommer att göra det när vi börjar göra det. “

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU