BLOGG

Motion Capture-teknik

((PKG)) LIVSBILD HOLLYWOOD ((TRT: 05:55))((Ämnesbanner: Magin med motion capture))((Korrespondent / Kamera / Redaktör: Genia Dulot))((Karta: Los Angeles, California)) ((Huvudkaraktärer: 3 kvinnor; 1 man))((musik / NATS))((Pasha SolMotion Capture Technical Artist))Actiondräkten är grunden på vilken jag kommer att placera dessa markörer, som är täckta med en reflekterande beläggning, som delarna för närvarande på Robyn. Våra kameror kommer att skicka infrarött ljus till den, och sedan kommer ljuset tillbaka och kameran registrerar var markören är.((Pasha SolMotion Capture Technical Artist))Så, som du kan se i volymen, finns det för närvarande 69 kameror som tittar på Matthew. Och här på monitorn kan jag se 68 kameror och alla dess markörer. Markörerna är här. Det här är Matthews uppsättning med endast fem markörer. Detta kommer att hjälpa mig att skilja honom från andra skådespelare. ((Pasha SolMotion Capture Technical Artist))Motion capture kom från det medicinska området för skojs skull. Det har använts av kiropraktorer och sportcoacher för personer som vill förbättra sin atletiska prestation och även återhämta sig från trauma.((Pasha SolMotion Capture Technical Artist))Jag kan spåra dina rörelser och analysera dem, och jag kan spåra och se hur jag kan prestera bättre för dig, eller hur återhämtningsprocessen från ett visst trauma är. Om du till exempel har en skada i ditt knä kommer du inte att kunna gå symmetriskt, och det kan jag se väldigt tydligt med hjälp av motion imaging.((Pasha SolMotion Capture Technical Artist))Tack vare underhållningsindustrin är detta en revolution. Det har funnits ett tag, men nyligen har underhållningsindustrin börjat anamma det i en sådan utsträckning. ((Matthew Brezina Motion Capture Actor))Min karriär som skådespelare studerade jag på teater, och sedan när jag flyttade till LA gjorde jag många filmer och träffade Mojap. [motion capture] Eftersom jag verkligen älskar tv-spel, ville jag förstå hur jag skulle bete mig för tv-spel. ((Matthew Brezina Motion Capture Actor))Ibland i MoCap kan man spela och jag ser drakar, monster och så vidare. som jag spelade. Lär sig många djur. Undersöker hur djur rör sig. När man verkligen kommer dit tror man liksom att drakens leder skiljer sig lite från människan, den har vingar och en svans. Så, speciellt i svansen, måste du föreställa dig att du har en svans och hur denna vikt kommer att förändra din kropp.((Pasha SolMotion Capture Technical Artist))Nu har vi Matthew i realtid. Det viktigaste är att jag kan se rörelsen av Matthews ben baserat på hans markörer. ((musik / NATS))((Pasha SolMotion Capture Technical Artist))Systemet tar egentligen inte hänsyn till allt som har med något annat att göra än skelettrörelser. Det är upp till skådespelaren att överföra vikten med sin prestation. Därför, om en mycket lätt person är en tillräckligt bra skådespelare och kan visa denna vikt i sina kroppsrörelser, kan han spela en mycket stor, tjock, tung bild.((Robyn Dennis, Motion Capture-skådespelare))Det är en av mina favoritsaker med att flytta. Det handlar inte om hur du ser ut. Det beror på hur du animerar karaktären. Jag har spelat folk som är ungefär åtta fot långa [240 cm] långa och de är, du vet, riktigt breda. Så du måste ta hänsyn till att, ja, jag är inte åtta fot lång, men om jag var det och jag var tyngre, hur skulle jag gå? Det är sant att den här foten väger ett ton, så jag var tvungen… uff … uf… du vet, till skillnad från vardagen. jag är 5’4″ [160 cm]så att.Att kunna vara allt i den här branschen verkligen befriar och stärker.((NATS: Matthew Brezina och Robin Dennis))Här! Handling!((Matthew Brezina Motion Capture Actor))Stiga på! Mår du bra Rör dig inte. Vad är detta? Vad är detta?((Robin DennisMotion Capture Actor))Stäng av den!((Matthew Brezina Motion Capture Actor))Jag har aldrig sett en så stor spindel.((Robin DennisMotion Capture Actor))De är jättar. Herregud!((Matthew Brezina Motion Capture Actor))Det förväntas bli roligt.((Vince Argentina vd, Rouge MoCap))Här på Rouge filmade vi Black Panther, Spider-Man, Guardians of the Galaxy och mer. Så, Marvel-filmer, vi har arbetat med många olika videospel. ((Vince Argentina vd, Rouge MoCap))Vi använder mycket saker som kallas digital backup i långfilmer. Så vi ska 3D-skanna skådespelarna i deras kostymer, och sedan ska vi göra en 3D-docka av den 3D-skanningen. Och sedan placerar vi den med ben, som en armatur, som du, som en marionett. Och sedan gripa handlingen är det som rör den där dockan.((Vince Argentina vd, Rouge MoCap))Ett klassiskt exempel, men jag vet att Tom Cruise gör alla sina bedövningar, men du kan ta en huvudskådespelare som Tom Cruise, sedan ta en stuntman som kan skjuta galet, och filma en fotoriktig version av honom, och ha en annan skådespelare. spela hans handlingar. ((Vince Argentina vd, Rouge MoCap))Det gör vi genom att registrera kroppsrörelser, och sedan gör vi mycket arbete genom att spela in ansiktsrörelser med samma HMC-huvudkameror. Vi spelar faktiskt in ansiktsuttryck, kropp och fingrar samtidigt. Och då gör det din CG till en docka [computer generated] avatar.((NATS / MUSIC))((NATS: Matthew Brezina och Robin Dennis))((Matthew BrezinaMotion Capture Actor))Spindlar gråter. Det är inte ens en särskilt bra pinne. ((Robin DennisMotion Capture skådespelare))Nåväl, låt oss gå. ok((Matthew Brezina Motion Capture Actor))ok Tre, två, en.((musik / NATS))

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU